VÅRT EGNA BRYGGERI

Vi är ett hantverksbryggeri kopplade till Brasserie Tack o Bock sedan restaurangens öppning våren 2019. Med ett redan stort och varierande utbud på öl så bestämde vi oss för att ta ett steg till och börja brygga vårat eget öl. Inledningsvis så har vi stort fokus på främst öltypen India Pale Ale då det är något vi själva gillar men också det vi fått högst efterfrågan på. Hittar man mer lokal öl än den som bryggs i samma lokal?
Alla tre är vi grabbar uppvuxna i Borgholm och har alla haft ett stort ölintresse och det var nog det som fick idéerna i rullning.
 


Norra Öland har redan flera små bryggerier med talangfulla bryggare men vi tyckte att det saknades något från centrala Borgholm. Att vi sedan lyckades sammanslå vårat koncept med Brasserie Tack o Bock blev en hög motiveringsfaktor till att folk faktiskt får smaka vårat egenbryggda öl. Så kan det väl såklart verka lite häftigt och unikt att ölen bryggs bara en vägg bort och på det viset kan vi garantera nybryggd och färsk öl till alla Brasseriets & Tack o Bocks gäster!
 


KOMMANDE PROVNINGAR

Funderar ni på samarbete eller bara har lite frågor? Kontakta oss eller kom förbi en sväng!