STÄNGT FÖR SÄSONGEN, ÖPPNAR ÅTER I VÅR!
Tusen tack för en fantastisk sommarsäsong!
VÅR IDÈ AV ETT BRASSERIE PÅ ÖLAND
Vi är ett team med dedikerade serviceinriktade individer som trivs för att ge dig det bästa av vår produkt samtidigt som du har en rolig och avslappnad bistro-stilupplevelse. Hållbarhet och användning av lokala ingredienser är det vi strävar efter på brasseriet och vi är alltid på jakt efter de bästa råvarorna. Vi arbetar med några riktigt bra lokala leverantörer av produkter inklusive Solmarka Gård, Mysinge Kött, Hässleby grönsaker, Nisses Fisk och Västerslätt. Att arbeta tillsammans med dessa företag innebär att vi dagligen säkerhetsställer att vi kan ge våra gäster de bästa produkterna som finns tillgängliga för oss. Ordet brasseriet betyder bryggeri så självklart så har vi även ett egen bryggeri i samma lokaler.
Vi klassar oss gärna som fun-dining,
Vi klassar oss gärna som fun-dining,
Ett brasserie helt enkelt!
VÅRA BARER
På brasseriet hittar du en av Kalmar & Ölands bästa cocktailbarer med ett mer inovativt tänk samtidigt som en klassiker alltid är en klassiker. En av våra största samarbetspartners när det kommer till vår vinlista är spring vine. Inför varje säsong och meny väljs våra viner ut noggrant för att just passa våra rätter.
Sist men absolut inte minst, vårt egna microbryggeri
‘Tack o Brew’ som ligger i samma lokaler som restaurangen (Är inte det lokalt så säg? ) Brygger upp några av de mest spännande IPAS, öl och lagers som Öland har att erbjuda.
Vi har årligen runt 15-20 olika sorters med runt 900 flaskor per batch, som sagt, microbryggeri!
Sist men absolut inte minst, vårt egna microbryggeri
‘Tack o Brew’ som ligger i samma lokaler som restaurangen (Är inte det lokalt så säg? ) Brygger upp några av de mest spännande IPAS, öl och lagers som Öland har att erbjuda.
Vi har årligen runt 15-20 olika sorters med runt 900 flaskor per batch, som sagt, microbryggeri!
