VÅR IDÈ AV ETT BRASSERIE PÅ ÖLAND
Vi klassar oss gärna som fun-dining,
ÖPPETTIDER
Fredag 17.00- Sent
Lördag 12.00- Sent
LÖRDAGSLUNCHEN
18 MARS
SERVERAS MED ROSTADE ROTFRUKTER, ÄPPELSKY,
PICKLAD STEKLÖK SAMT DRAGONMAJONNÄS
PANERAD SEJ 149KR
PANERAD SEJ MED ROSTAD BLOMKÅL,
KOKT POTATIS OCH REMOULADSÅS
FRITERAD SOJABIFF 119KR
SERVERAS MED ROSTADE ROTFRUKTER,
PICKLAD KÅLRABBI,
DRAGONMAJONNÄS SAMT WONTONKRISP
FÖR DOM YNGRE
BARNBURGARE & POMMES 89:-
9OG HÖGREVSBURGARE FRÅN MYSINGE GÅRD MED BRÖD.
TILLBEHÖREN PÅ SIDAN OCH POMMES FRITES.
PANNKAKOR 69:-
SERVERAS MED SYLT OCH GRÄDDE
FISH N CHIPS 89:-
PANERAD TORSK SERVERAS MED POMMES FRITES
OCH KETCHUP
BOKA BORD ELLER TAKE AWAY?
070 - 268 88 14
KVÄLLSMENY
FÖRRÄTTER
TOAST SKAGEN 169:-
Citronkräm, forellrom & smörstekt levain från Olofs
SHRIMP TACO 149:-
Mangosalsa, koriander, marinerad rödräka, friterad wonton & soyamajonnäs
BRUSCHETTA 139:-
Marinerad tomat, basilika, buffelmozzarella
& levainbröd från Olofs
VARMRÄTTER
SCHNITZEL 249:-
Persilje- och anjovissmör, rödvinssås,
smashed potatoes, ärtor & parmesan
SMÖRSTEKT TORSKRYGG 3O9:-
Vitvinsås, kavring, krondill, blomkål & potatis
KRÄMIG SVAMPPASTA 229:-
Hemvevad fusilli, parmesan, semitorkad tomat & chimmichurri
BRASSERIETS
SMASHED CHEESEBURGARE 229:-
Högrevsfärs från Mysinge, briochebröd, baconfärskost,
silverlök, kålsallad, crispers & dipp
EFTER MATEN
KVÄLLENS BRÛLÉE 89:-
Fråga servisen om kvällens smak
JORDGUBBSPANNACOTTA 119:-
Pistageflarn, mynta, limekräm, frystorkade hallon
FÖR YNGRE
90G hamburgare med bröd,
tillbehören på sidan och pommes crispers
PANNKAKOR 69:-
Serveras med sylt och grädde
FISH N CHIPS 89:-
Panerad torsk serveras med pommes crispers och ketchup
VÅRA BARER
Sist men absolut inte minst, vårt egna microbryggeri
‘Tack o Brew’ som ligger i samma lokaler som restaurangen (Är inte det lokalt så säg? ) Brygger upp några av de mest spännande IPAS, öl och lagers som Öland har att erbjuda.
Vi har årligen runt 15-20 olika sorters med runt 900 flaskor per batch, som sagt, microbryggeri!
