LUNCHÖPPET I PÅSK!
FREDAG - SÖNDAG 11.30 - 15.00
FÖRRÄTTER
PÅSKPLOCK 129kr
3 OLIKA SNITTAR OCH VÄSTERBOTTENOST
- SKAGEN, SIKROM, WONTON, SYRAD LÖK
- GRAVAD LAX, KRONDILL, KNÄCKE, PEPPAROT
- GUBBRÖRA, KAVRING, GRÄSLÖK & EN BIT VÄSTERBOTTEN
TOAST SKAGEN 129kr
SKAGENRÖRA MED SIKROM, SYRAD RÖDLÖK,
SMÖRSTEKT BRÖD FRÅN OLOFS STENUGNSBAGERI SAMT DILL & CITRON.
LUNCHEN
KOLGRILLAT PICANHA-SPETT 139kr
MED ROSTAD POTATIS, YOGHURT & FETAOSTKRÄM SAMT CHIMICHURRI & RÖDVINSSÅS
BOUILLABAISSE 155kr
TOMATBASERAD FISKGRYTA MED CHILI, VITLÖK & SAFFRAN SAMT LAX, SEJ, KUMMEL,
RÄKOR & BLÅMUSSLOR FRÅN NISSES FISK. TOPPAS MED KRUTONGER, POTATIS & CITRONAIOLI
BRASSERIETS SCHNITZEL 179kr
MED ROSTAD POTATIS, RAMSLÖKSSMÖR, SAUTERADE ÄRTOR, RÖDVINSSKY & CITRON
CAESARSALLAD 169kr
MAJSKYCKLING, BACON, KRUTONGER,
PARMESAN & ROMANSALLAD
SMASHED CHEESEBURGARE 199kr
15OG HÖGREV OCH BRINGA FRÅN BRUSSUND MED POTATO-BUN, KRISPSALLAD, TOMAT,
HAMBURGERDRESSING, CHEDDAROST & DIJONNAISE. SERVERAS MED DIP OCH CRISPERS
FÖR DOM YNGRE
BURGARE & POMMES 119kr
9OG HAMBURGARE MED BRÖD, TILLBEHÖREN
PÅ SIDAN OCH POMMES CRISPERS
FISH N CHIPS 1O9kr
PANERAD TORSK SERVERAS MED POMMES CRISPERS OCH KETCHUP
PANNKAKOR 89kr
SERVERAS MED SYLT OCH GRÄDDE
PÅSKEN HOS OSS
Skärtorsdag 17.00 - Sent
Långfredag 11.30 - 02.00
Påskafton 11.30 - 02.00
Påskdagen 11.30 - Sent
BOKA BORD
070-995 63 59
Våra sittider är normalt 2 timmar,
önskas längre påpekar ni det vid bokningen!
VÅR IDÈ AV ETT BRASSERIE PÅ ÖLAND
Vi klassar oss gärna som fun-dining,
SNACKS
Löjrom med wonton, smetana,
gräslök & potatiskrisp 45:-
Nocellara-oliver från Sicilien 55:-
Blandade nötter 45:-
FÖRRÄTTER
Västerbottenkräm, grönkålschips, rårörda lingon,
syrade senapsfrön & friterad schalottenlök
155:-
POMMES ANNA & LÖJROM
Citronconfit, vispad smetana,
syrad lök & dillpulver
169:-
SOTAD BELLAVERDE
Ponzu, chilimajonnäs, comté,
lök-krisp & gravad gula
129:-
FÖR DOM YNGRE
90G hamburgare med bröd,
tillbehören på sidan och pommes crispers
119:-
FISH N CHIPS
Panerad torsk serveras med pommes
crispers och ketchup
119:-
PANNKAKOR
Serveras med sylt och grädde
1O9:-
VARMRÄTTER
Rouille, surdegsbröd från Olofs stenugnsbageri,
pommes frites & grillad citron
249:-
RYGGBIFF BLACK ANGUS 2OOG
Smörslungade haricots verts & café de paris-smör.
Serveras med pommes frites & rödvinssky
329:-
SMÖRSTEKT HÄLLEFLUNDRA
Vit sparris, blåmussla, smörig vitvinssås,
krispigt sidfläsk, forellrom,
amadine-potatis & ramslöksolja
319:-
BRASSERIETS SMASHED CHEESEBURGARE
150G på bringa och högrev från bjurssund med
potatoe bun, krispsallad, tomat, silverlök,
hamburgerdressing & comté-ost.
Serveras med potatis crispers, dip samt coleslaw
239:-
VECKANS VEGETARISKA
Varje vecka väljer kockarna att komponera ihop en vegetarisk rätt baserat på säsong.
Fråga dom på golvet vad som gäller denna veckan
259:-
DESSERT
Vi varierar våra ostar mellan helgerna.
Fråga dom på golvet efter kvällens trio.
Serveras med tomatmarmelad & knäcke
164:-
RABARBER
Med vit chokladmousse maräng,
rostad choklad & yuzu
119:-
VÅRA BARER
våra viner ut noggrant för att just passa våra rätter.
Sist men absolut inte minst, vårt egna microbryggeri
‘Tack o Brew’ som ligger i samma lokaler som restaurangen (Är inte det lokalt så säg? ) Brygger upp några av de mest spännande IPAS,
öl och lagers som Öland har att erbjuda. Vi har årligen runt 15-20 olika sorters med runt 900 flaskor per batch, som sagt, microbryggeri!