Öppettider hos oss!

Måndag 17.00-Sent
Tisdag 17.00-Sent
Onsdag 17.00-Sent
Torsdag 17.00-02.00
Fredag 17.00-02.00
Lördag 12.00-02.00
Söndag 12.00-02.00

Boka bord?
0709-956 359



Vi ses!



 En italiensk & franskinspirerad restaurang som värnar om bra råvaror och kvalité samtidigt som vi är lite nördiga när det kommer till vår dryck. 
Vi har tex en cocktailbar och vårt egna bryggeri i restaurangen!


Vi klassar oss gärna som fun-dining,
Ett brasserie helt enkelt!




SMÅPLOCK OCH SNACKS


FÖRDRINK I FORM AV PROSECCO, VIN,
COCKTAIL ELLER BÄRS?

När du beställer från vår småplock & snacksmeny
får du alltid bättre pris på glaset.


PANE E OLIVE  -  69:-
Brödservering med grissini,
nybakat bröd, Nocellara Oliver,
hemgjord tapenade samt vispat örtsmör.

ITALIENSKA CHARKEN  -  179:-
Kockarnas val av charkuterier
såsom lufttorkad skinka och salami
serveras med senap, bröd och pickles.

OSTBRICKA  -  155:-
Kockarnas val av franska och
italienska ostar, kommer med glutenfritt knäckebröd
och fikonmarmelad.

 

FÖRRÄTTER  - ANTIPASTI

TARTAR PÅ HANDSKURET INNANLÅR  -  135:-
Från Mysinge kött, friterad kapris, dijonnäs,
rödlöksmarmelad och parmesanchips.

TERRINE PÅ CONFITERAT ANKLÅR  -  149:-
Smaksatt med purjolök, örter och pistage.
Serveras med champagnemajonnäs,
syrliga senapsfrön, cornichons och ´levainbröd.

BETOR FRÅN SOLMARKA  -  119:-
Bakade betor med honung från Nydala.
Med vispad getostkräm, picklade björnbär, kanderade
valnötter och en slät björnbärsgelé.

KRYDDSOTAD TONFISK FRÅN NISSES FISK  -  169:-
Kryddsotad med voatsiperiferypeppar,
serveras med sojarostade cashewnötter,
syrlig rabarber och en kräm smaksatt med dill.






VARMRÄTTER


LÅNGBAKAD FLÄSKSIDA FRÅN VÄSTERSLÄT  -  229:-
Med potatispuré smaksatt med äpple, glacerade
knippmorötter, syrlig äppelvelouté och torkade äppelchips.

DAGENS FÅNGST FRÅN NISSES FISK!
Vi har god kontakt med vår lokala fiskhandlare som varje
vecka förser oss med en riktigt bra färsk fångst.
Fisken och tillbehören i sin helhet varierar från
vecka till vecka, så även priset.
Fråga oss i servisen eller läs tavlan om dagens fångst!

SVENSK ENTRECÔTE 2OOG  -  285:-
Serveras med rostad potatis, bakade körsbärstomater,
sotad salladslök, sauce Bordelaise och ramslökssmör. 

ÖRTBAKAD SPETSKÅL  -  179:-
Serveras med rökt rotselleripuré, sauce beurre blanc
med tångkaviar spräckt med persiljeolja och
rotsellerichips.

RYGGBIFF TOAST - 199:-
Brasseriets steak sandwich med svensk ryggbiff
på ciabattabröd med smält provoloneost, paprikasalsa
rödlök & romansallad.
Serveras med potatis crispers och dijonnäs!

 

PASTARÄTTER

VI GÖR VÅR EGNA PASTA!
Vi brygger egen öl, så
självklart så gör vi även vår egna pasta!


RISOTTO AL SALMONE  -  179:-
Krämig risotto med varmrökt lax från Nisses Fisk
toppad med mascarpone, vårlök och regnbågslaxrom.

PAPPARDELLE PASTA  -  189:-
Med bräserad ragu på högrev från Mysinge toppad
med basilika & lagrad parmesan 

SPAGHETTI VONGOLE  -  2O9:-
Med hjärtmusslor från Nisses Fisk slungade i en buljong
på vitt vin, vitlök, persilja och citron, toppad
med färska körsbärstomater och spenat.
Serveras med nybakat bröd.

RÖDBETSCANESTRINI  -  149:-
Slungad i en krämig sås på ärtor, broccoli och spenat,
toppad med smörstekt brödsmul och riven pecorino







EFTER MATEN


TARTE TATIN  -  99:-
Karamelliserade äpplen bakade i smördeg serveras
med en hemgjord vaniljsemifreddo.

SOCKERKAKAN  -  99:-
Ingefärskokt rabarber kommer med ljummen
sockerkaka med brynt smör, rostad mandel, 
hallonkräm och crème anglaise. 

ITALIENSKA GLASSEN  -  79:-
3 kulor hemgjord semifreddo där smaken alltid varierar,
kolla med dom i servisen, dom berättar gärna mer!

NÅGOT LITET TILL KAFFET?  -  25:-
Dagens kaffegodis är bestämt efter vad kockarna
varit sugna på för stunden.
Fråga dom i servisen så har dom svaret på frågan!

DESSERTVINET  -  89:-
Mauro Sebaste Moscato d’Asti , Piemonte - Frankrike